Categorii
Tematice

Mulțumire

Din anul 1879 încoace, pentru toată națiunea americană, ultima zi de joi din luna noiembrie este Ziua Mulțumirii. Primul președinte american, George Washington, a ținut un discurs despre semnificația acestei zile pe data de 3 octombrie și a declarat-o zi de sărbătoare națională. Iată un citat din această proclamație: ”Recomand și desemnez ca Joi, Noiembrie DouăZecișiSase, să fie devotată de cetațenii acestui Stat în onorarea marei si glorioase Ființe care este Creatorul binevoitor al tuturor lucrurilor bune care au fost, sunt, și vor fi; ca toți sa ne unim în acea zi să-I dăm rugăciunile noastre sincere și umile pentru purtarea de grijă plină de dragoste și protecția oamenilor acestei țări înainte de a deveni o națiune; …”

Cu acest prilej și în acest context al blogului vreau să mulțumesc Domnului pentru toți cititorii acestor rânduri.
multumire_3Mulțumesc lui Manu Vlăduțoiu, cel din spatele Pomului, care nu se vede, dar care ține Pomul în  spațiul virtual. Mulțumesc celor care mi-ați dat feedback, a-ți mai adus câte o ofrandă și m-ați încurajat să scriu.

Mulțumesc celor care mi-ați dat ”share” pe facebook.
Nu știu ce înseamnă aceasta, dar cred că mi-ați făcut un bine. 🙂

Mulțumesc celor de aproape care mi-ați spus la o cafea că vă prinde bine ceea ce scriu. Mulțumesc celor care mi-ați dat telefon ca să-mi spuneți că o anumită postare vi-a venit la momentul potrivit.

Mulțumesc celor cu care am interacționat , iar discuția cu voi a generat idei de postări și mesaje. Mulțumesc celor de mai departe, din țări europene, care trec tăcuți pe la Pom și nu lasă urme sau comentarii; totuși urmele lor pot fi găsite cu Google Analytics. 🙂

Mulțumesc celor de peste mări și oceane, care deși sunt la mare distanță, țin cu dinții să-mi arate că ”Pomul care se vede – nu se uită”.

Mulțumesc Sultanului, Pădureanului, hunedoreanului, cărășanului, bănățeanului, ardeleanului, moldoveanului și  celorlalți călători regionali virtuali care contribuiți la udarea și creșterea Pomului.

Mulțumesc Domnului pentru binele care-l faceți voi, cititorii, mai departe în inimile altora, influiențându-i spre maturizarea credinței și cunoașterea Domnului!

(Visited 451 times, 1 visits today)

2 răspunsuri la “Mulțumire”

Si noi Gili ii multumim lui Dumnezeu pentru ca a asezat chiar si in spatiul virtual astfel de pomi, roditori, cu fructe bune, hranitoare, si care de multe ori iti indulcesc viata. Îți dorim sănătate și binecuvântare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *